Qui Som
Belcan neix l'any 1978 com a distribuïdor de brioixeria i rebosteria. El seu ràpid creixement fa que en pocs anys aposti per l'elaboració i fabricació pròpia a partir de 1989, oferint els productes més frescos i amb major qualitat del mercat.
A partir de l'elaboració d'alguns dels seus productes més característics, Belcan es converteix en un referent dins el sector i comença a ampliar les seves instal·lacions i a millorar els seus processos de treball. Després de començar la selva actividad en un espai de 100m2 i un total de 5 treballadors en plantilla, Belcan es trasllada l'any 1994 a un nou espai de 700m2, ampliant la seva plantilla a 10 treballadors en total.
L'any 1997 marca un abans i un després en la projecció de Belcan, que es posiciona a nivell nacional traslladant-se a una nau industrial de 2000m2, fent una forta inversió en la més avançada maquinària i incorporant una sèrie de processos automatitzats que fan augmentar de forma considerable el volum de producció. Aquell mateix any, Belcan llança al mercat un ampli ventall de productes, afegint també la gamma de productes congelats.
A l'any 2000, Belcan adquireix Fontisi, empresa dedicada a l'elaboració i venda al detall de productes de pastisseria i especialitzada en pastissos i productes per a celebracions especials. Al mateix temps, Belcan s'especialitza en l'elaboració de productes per a dates molt concretes com són el Tortell de Reis, les Coques de Sant Joan, els Panellets o les Mantegades.
Actualment, Belcan s'ha convertit en un dels principals fabricants, proveïdors i distribuïdors de brioixeria i rebosteria tradicional a nivell nacional. Per aquest motiu, i després d'haver realitzat una ampliació de les seves instal·lacions en més de 2.000 metres quadrats l'any 2006; al 2018 Belcan es trasllada a les seves noves instal·lacions de Montornès del Vallès, que compten amb més de 6.000m2.