Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació.
Sobre Belcan

Qui Som

Qui

Belcan neix l'any 1978 com a distribuïdor de brioixeria i rebosteria. El seu ràpid creixement fa que en pocs anys aposti per l'elaboració i fabricació pròpia a partir de 1989, oferint els productes més frescos i amb major qualitat del mercat.

A partir de l'elaboració d'alguns dels seus productes més característics, Belcan es converteix en un referent dins el sector i comença a ampliar les seves instal·lacions i a millorar els seus processos de treball. Després de començar la selva actividad en un espai de 100m2 i un total de 5 treballadors en plantilla, Belcan es trasllada l'any 1994 a un nou espai de 700m2, ampliant la seva plantilla a 10 treballadors en total.

L'any 1997 marca un abans i un després en la projecció de Belcan, que es posiciona a nivell nacional traslladant-se a una nau industrial de 2000m2, fent una forta inversió en la més avançada maquinària i incorporant una sèrie de processos automatitzats que fan augmentar de forma considerable el volum de producció. Aquell mateix any, Belcan llança al mercat un ampli ventall de productes, afegint també la gamma de productes congelats.

A l'any 2000, Belcan adquireix Fontisi, empresa dedicada a l'elaboració i venda al detall de productes de pastisseria i especialitzada en pastissos i productes per a celebracions especials. Al mateix temps, Belcan s'especialitza en l'elaboració de productes per a dates molt concretes com són el Tortell de Reis, les Coques de Sant Joan, els Panellets o les Mantegades.

Actualment, Belcan s'ha convertit en un dels principals fabricants, proveïdors i distribuïdors de brioixeria i rebosteria tradicional a nivell nacional. Per aquest motiu, i després d'haver realitzat una ampliació de les seves instal·lacions en més de 2.000 metres quadrats l'any 2006; al 2018 Belcan es trasllada a les seves noves instal·lacions de Montornès del Vallès, que compten amb més de 6.000m2.

La nostra Història

Història
  • 1978 Incorporació al sector de la brioixeria i rebosteria com a distribuïdors
  • Inauguració de l'Obrador Belcan S.C.P amb 100m2 a Badalona 1989
  • 1991 Primer Magatzem com a majoristes de distribució pròpia
  • Naixement d’Horno Belcan SL amb les noves instal·lacions de 700m21994
  • 1997 Belcan es trasllada a una nau de 1500m2
  • Adquisició de la pastisseria Fontisi a Badalona. 2000
  • 2006 Ampliació de les instal·lacions a 2000m2
  • Canvi de l’imatge corporativa i llançament de belcan.es 2013
  • 2018 Nova Fàbrica a Montornès del Vallès de 6.000m2

Compromís Belcan

Compromís

Qualitat

Implementació de la normativa IFS i estandardització dels processos de producció.

Compromís Belcan

Medi Ambient

Col·laboració amb ECOEMBES per a donar una segona vida als envasos de plàstic RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) : Som membres de la taula rodona per a la sostenibilitat en la producció de l'oli de palma.

Compromís Belcan

Social

Donació d'aliments al banc d'aliments de Barcelona, a la Zona Franca. Col·laboració amb la Fundació Proamina. Tornejos solidaris i jornades esportives amb finalitats benèfiques. Col·laboració amb Esabar Saharaui Badalona Cooperació

 Compromiso Belcan
Oficina Belcan
 Oficina Belcan

Barcelona

Instal·lacions de 2.500m2 a Barcelona. Línia de laminació en continu per a treballar en gran volum. Màquina de Croissants amb capacitat de producció de 18.000 unitats / hora.

Montornès del Vallès

Instal·lacions de 6.000m2 a Montornès del Vallès. Maquinària totalment renovada i adequada a les noves demandes del mercat. Un nou espai on poder triplicar la producció actual. Implementació de la normativa IFS per a la internacionalització de Belcan.